Marble Surface

Wat is mijn ‘waarom Ik doe wat Ik doe’?

 

Hoi, ik ben Saskia en het gezicht  achter het bedrijf Deva holistisch center.

Deva center is een holistisch centrum waar gezondheid, rust en balans voorop staan. Eén van de aspecten binnen mijn bedrijf is yoga-therapie.

Waarom koos ik voor yoga?

Waarom "doe ik wat ik doe"?

Waarom vind ik yoga nou zo belangrijk?

Om dit te begrijpen moet ik helemaal terug graven in mijn kindertijd.

Als kind heb ik mij altijd "anders" gevoeld. Ik kwam in een wereld terecht waar ik overal onrust en problemen zag. Als hooggevoelig persoon voelde ik haarfijn elke situatie, elke energie aan en begreep ik niet waarom mensen soms doen wat ze doen. Het liefste was ik in een wereld waar alles peace en love was. Ikzelf zag altijd het beste in iemand, zelfs in mensen die me teleurgesteld hebben. Daardoor was mijn eigen "pad" niet zonder kronkels.

Als klein meisje begon ik aan de opleiding tot klassieke ballerina. Door mijn perfectionisme kreeg ik te kampen met anorexia en dit tot mijn 35ste. Door mijn laag zelfbeeld trok ik telkens de verkeerde mensen aan die ik alles voor mij liet bepalen. Ik liet me leven….

En toen kwam de dag dat alles veranderde; ik kwam via een heel goede vriendin in contact met yoga en voelde meteen “DIT IS HET”. Dit wilde ik doen.

Al heel snel werd ik verslaafd aan het idee "IK WIL MENSEN HELPEN TERUG HEEL TE WORDEN, DE GENEZENDE KRACHT TERUG TE VINDEN, ZICH GOED TE VOELEN IN HUN VEL ".

Datzelfde jaar deed ik mijn eerste yoga opleiding. Ik had de smaak te pakken want de ene opleiding volgde de andere op. Door de vele yoga- en meditatie-oefeningen heb ik mijzelf genezen en steeg mijn interesse om ook te werken aan mijn voeding. Ik trok naar Indië en volgde een intensieve ayurveda training met de daarbij horende voedingsadviezen en helende massages. De kennis die ik daar opdeed, deel ik vandaag graag tijdens mijn voedingscoaching en ayurvedische massages.

Ik ben blij dat ik aan het bouwen ben aan mijn kinderdroom: mensen helpen in hun zoektocht naar gezondheid, rust en balans in hun leven zonder daarbij de zorg voor mezelf uit het oog te verliezen.

"GELUKKIG ZIJN BEGINT VANBINNEN EN START BIJ JEZELF”

Happiness is the way..... liefs Saskia

Geplande evenementen

 • Kinder yoga kamp zomer 1
  ma 04 jul.
  Ichtegem
  04 jul. 13:30 – 06 jul. 16:30
  Ichtegem, Torhoutbaan 84, 8480 Ichtegem, België
  Ga je mee op ontdekkingstocht? Een kamp waar creativiteit, lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen en speelsheid voorop staat!
 • Rites of the womb: sensualiteit en lezing yoni ei
  27 jul. 18:30 – 28 jul. 21:00
  Ichtegem, Torhoutbaan 84, 8480 Ichtegem, België
  Een speciale editie met Lezing over het yoni ei en tantra yoga