top of page

za 15 apr

|

Ichtegem

Blosseming into bliss Healing cirkel

Een vrouwencirkel begeleid door Anne § Saskia, Reis doorheen je chakra's doormiddel van yoga § etherische olieen.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Blosseming into bliss Healing cirkel
Blosseming into bliss Healing cirkel

Tijd en locatie

15 apr 2023, 14:00 – 16:30

Ichtegem, Torhoutbaan 84, 8480 Ichtegem, België

Gasten

Over het evenement

Onder begeleiding van 2 vrouwen wordt er een veilige vrouwencirkel gecreëerd waar elke vrouw zichzelf kan zijn en ontplooien.

Saskia Devolder is yogadocent en coach in Deva yogastudio ze begeleidt jullie doorheen de chakra’s adhv yoga en andere energieoefeningen.

Anne Vyvey die via Misty pink etherische olietjes workshops aromazorg doet en coaching, begeleidt de aromabliss doorheen deze chakrareis. Chakra yoga is geen officiële yogavorm. De yoga oefeningen en energie oefeningen zijn bedoelt om de chakra’s te openen. Chakra’s staan voor de energiebanen in ons lichaam.

Aromabliss (aroma en meditatie) De Aroma Bliss is een persoonlijke reis waarbij we met essentiële oliën werken op de verschillende chakra’s. Essentiële oliën hebben een diepgaand vermogen om emotionele blokkades te transformeren. De aroma van de oliën stimuleert het limbische gebied van de hersenen, waar emoties en geheugen worden opgeslagen. Door dit deel van de hersenen (dit wordt ook wel het onderbewustzijn genoemd) te ondersteunen en te laten ontwaken, zo kan emotionele intelligentie plaatsvinden. De oliën zetten op een zachtaardige en vloeiende manier jouw lichaam in gang. Er vind dus een transformatieproces plaats. Hierdoor kan je gaan voelen, herkennen, vergeven, dingen zachtjes loslaten. Deze reis is een unieke ervaring, telkens weer. een aanrader om jouw groeiproces naar meer evenwicht, liefde, blijheid en vrijheid in je leven te ondersteunen.

Datum Zaterdag 15 April van 14-17u Prijs 66€

Inbegrepen Chakra Yoga Aromablliss + chakraroller afsluitende meditatie gezonde versnapering en drankje

Reserveren via ticket : https://www.devascenter.net/

Of bij vragen stuur een PM naar Saskia Devolder of Anne-Misty Pink

Place to be: Deva’s holistisch centrum Torhoutsebaan 84 8480 Ichtegem

Deel dit evenement

bottom of page