top of page

zo 23 apr

|

Ichtegem

Journey of the soul bliss groeps ceremonie

Een helende reis in groep

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Journey of the soul bliss groeps ceremonie
Journey of the soul bliss groeps ceremonie

Tijd en locatie

23 apr 2023, 09:00 – 24 apr 2023, 13:00

Ichtegem, Torhoutbaan 84, 8480 Ichtegem, België

Over het evenement

The Journey of the soul bliss ceremonie is een helend medicijn voor lichaam en geest.

Een krachtige combinatie van moeder natuur. Rauwe cacao, meer dan 37 kruiden, psilocybine en caapi. bieden een onmiskenbare poort naar het onderbewustzijn, de ziel en de kosmos.

In een Jouney of the Soul bliss ceremonie gebruiken we een  zacht plant-medicijn waarmee je op de diepste lagen van je wezen kan werken, al voelt het absoluut niet dat je keihard aan het werk bent. De pure cacao opent je hart als nooit tevoren. De psilocybine-paddestoelen hebben een lange geschiedenis van medicinaal gebruik en blijken zeer effectief als een moderne behandeling voor een reeks van gezondheidsproblemen zoals stress, verdriet, depressie, angst, verslaving, negatief zelfbeeld.

Ik raad deze ceremonie aan, aan mensen die graag met plant-medicijnen werken of die er nieuwsgierig naar zijn. De plant roept je en laat je niet los ;). Het is voor mensen die aan het diepste trauma's willen werken op een natuurlijke manier, voor mensen met een serotonine tekort, depressieve gevoelens, behoefte aan verruiming van bewustzijn, zoeken naar antwoorden op levensvragen, of voor mensen die graag begeleid worden op een vrouwelijke manier.

Laat je niet misleiden , ondanks het zachte karakter van het medicijn heb ik indrukwekkende genezing in mezelf meegemaakt. Het is een helende reis vol inzichten.

Verloop van de ochtend:

9u aankomst § kennismaking deelronde

9u30 word je begeleid in een diepe meditatie en klankbad

10u helende reis

12u lunch en napraten deelronde van de inzichten.

13u einde

Prijs per p

Ps: gebruik je medicatie zoals anti depresiva of slaappillen contacteer mij eerst alvorens te reserveren.

Prijs per persoon 75 euro

per extra chocolaatje 25 euro ( contant )

Reserveren is noodzakelijk en ticket aankopen verplicht.

Opgelet ik werk in kleine groep max 6 personen omdat ik het belangrijk vind dat ik er genoeg voor iedereen kan zijn, reserveer snel voordat er geen plaats meer is.

Liefs Saskia en Mathieu

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Deel dit evenement

bottom of page