top of page

ma 12 feb

|

Ichtegem

Kinder yoga & dans kamp krokus 2024

Voor meisjes van 10j tot 14j

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Kinder yoga & dans kamp krokus 2024
Kinder yoga & dans kamp krokus 2024

Tijd en locatie

12 feb 2024 09:00 – 16 feb 2024 16:00

Ichtegem, Torhoutbaan 84, 8480 Ichtegem, België

Gasten

Over het evenement

Kinder yoga slaapkamp Krokus 2024 Voor kinderen van 10j tot 14j.

Wat is aerial yoga? Bij Aerial yoga maken we gebruik van een doek/hangmat. Spelenderwijs trainen we de fijne motoriek. Met het vastpakken van het doek versterken de kinderen de grip van de handen met als gevolg dat het het handschrift kan verbeteren. We werken aan de mobiliteit in spieren en gewrichten en aan een sterker centrum. We bouwen op een speelse manier aan kracht en aan het vergroten van ons zelfvertrouwen. We leren spanning los te kunnen laten en van dit alles komt het gelukshormoon (endorfine) vrij. Maar nog belangrijker is dat we veel plezier zullen hebben in de doeken. Wat gaan we doen We gaan in het doek staan, zweven, schommelen en zelfs ondersteboven hangen. Hiermee trainen wij het evenwicht en het begrip waar we zijn in de ruimte. Elke les werken we met een nieuw een thema; aangepast aan de interesses van de kinderen en aan de leeftijdencategorie. Aan het einde van de les kruipen we even weg in het doek, dan kunnen we de spanning loslaten en vol trots navoelen wat de houdingen met ons hebben gedaan. We luisteren naar muziek, er wordt een verhaaltje verteld of een geleide meditatie die de kinderen helpen te ontspannen. Het effect zal zijn dat het kind beter kan slapen en zich beter kan concentreren op school.

Paaldans;

Kids Paaldansen Houdt jouw kind van klimmen, klauteren en dansen? Of is hij of zij gek van het circus? Laat ze dan Paaldansen proberen! De sport heeft veel weg van turnen, maar dan op een speelse manier, ideaal voor kinderen die niet stil kunnen zitten. Er wordt veel aandacht besteedt aan het hebben van een leuke tijd en op een speelse manier worden de technieken bijgebracht. Daarnaast wordt gewerkt aan kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen & ze leren een leuke choreo.

Dagelijks krijgen de kinderen aerial yoga en paaldans & creativiteits momenten. Waaronder Aerial yoga § yoga spelletjes, kinder cirkels door docent: Saskia Devolder Crea momenten bv. spa namiddag met Misty pink Anne & het creeren van een geurkaars met etherische olieen met Kimbery lalleman van Chi kracht praktijk. Er zal tijd § ruimte zijn voor creativiteit § bakken van eigen 4 uurtje. We gaan van start op maandag 12 februari om 9u § het kamp is gedaan op vrijdag 16 februari om 16u. Prijs 5 daagse kamp 244 euro Deels betaling is mogelijk bij aanvraag. Korting te verkrijgen via formulier bij jou ziekenfonds. Breng je een vriendin mee dat krijg je een voordeel van 10 euro korting elk. Inbegrepen in de prijs: 4 overnachtingen Alle maaltijden § tussendoortjes§ drank Alle lessen § creativiteit § spel Meebrengen: Hoofdkussen § slaapzak Kledij Handdoeken § wasgerief Drinkfles Heb je toevalling oude tijdschriften liggen dan mag je deze meebrengen voor onze knutselmomenten. Zijn er speciale dieetwensen of allergieen gelieve deze te melden zodat wij er rekening mee kunnen houden. Zien wij jouw kinderen ook in deze super leuk yoga & dans kamp? Namaste Saskia , Misty pink Anne & Kimberly Lalleman

Deel dit evenement

bottom of page