top of page

zo 13 feb

|

Ichtegem

Osho dynamic meditation

Het grote voordeel van deze methode is dat er weinig van je hoofd verwacht wordt, zodat jouw innerlijke criticus minder impact heeft,... Deze meditatie is ideaal om opgekropte emotie en blokkades weg te werken.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Osho dynamic meditation
Osho dynamic meditation

Tijd en locatie

13 feb 2022, 09:00 – 11:00 CET

Ichtegem, Torhoutbaan 84, 8480 Ichtegem, België

Over het evenement

Deze meditatie is een snelle, intensieve en grondige manier om oude en verstokte patronen van de bodymind die je in het verleden gevangenhouden, te doorbreken en om de vrijheid, het getuige zijn, de stilte en vrede te kunnen ervaren die achter deze gevangenismuren verborgen liggen.

De meditatie iss bedoeld voor in de vroege ochtend als de natuur opleeft, de nacht is verdwenen, de zon aan't opkomen is en alles bewust en wakker wordt.

Je kunt deze meditatie aleen doen, maar is fijn om het te leren in groepsverband. Het is een individuele ervaring, dus let niet op de anderen om je heen. Draag losse en gemakkelijke zittende kleding en breng een sjaal mee om uw ogen te bedekken.

Deze meditatie duurt 1u en heeft 5 fases. de meditatie wordt met gesloten ogen gedaan.

Je bent voortdurend alert, bewust, aandachtig bij alles wat je doet. Blijf een getuige en wanneer je aan de 4de fase volledig inactief geworden bent, als bevroren, dan zal de alertheid zijn hoogtepunt bereikt hebben.

Het duurt op zen minst 3 sesies om deze meditatie onder de knie te krijgen daarom hebben wij 3 data vastgelegt,

je kan per losse les of in reeks betalen.

1 les 20 euro 

reeks van 3 is 50 euro

Benodigtheden: losse kledij, hoofdkussen en sjaal om ogen te bedekken

Tot dan in mijn meditatie les

Liefs Saskia.

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Deel dit evenement

bottom of page