top of page

za 20 mei

|

Ichtegem

Release and make your own female power

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Release and make your own female power
Release and make your own female power

Tijd en locatie

20 mei 2023, 14:00 – 17:00

Ichtegem, Torhoutbaan 84, 8480 Ichtegem, België

Gasten

Over het evenement

Release- “is bewust iets loslaten” De lente is een periode voor een nieuwe start. De natuur toont ons mooi hoe de bomen tijdens de herfst hun bladeren loslaten en in de winter rusten om zo zichzelf beschermen. Ze laten alle ballast los en sparen hun energie voor wat nog komt. Op deze manier nemen ze rust voor een periode van transformatie. Lente is de tijd om na dit proces van loslaten en rust met nieuwe energie en kracht jouw zaadje te planten die in de zomer tot bloei mag komen. Tijd dus om te dromen en opnieuw te starten. Daarnaast ook tijd om onze laatste ballast los te laten en ons open te stellen voor onze nieuwe weg om mooier en sterker te worden. Droom je van: • Meer zelfvertrouwen • Stoppen van gedachten die je steeds opnieuw dezelfde rondjes laten draaien • Loslaten van negatieve herinneringen • Elimeren van negatieve zelfpraat • Uitstelgedrag aanpakken • Eigen grenzen kunnen aangeven • Eindelijk jouw doelen en dromen waar maken • ….

Kom dan op zaterdag 20 Mei bij de start van de lente deelnemen aan JOUW Release en Grow proces!

Met behulp van etherische oliën word je samen met een groep vrouwen begeleid in jouw transformatie. Stapsgewijs gaan we op een zachte wijze via geuren negatieve gedachten, emoties en of herinneringen loslaten. Tijdens deze innerlijke schoonmaak komt er in ons brein en lichaam ruimte voor nieuwe inzichten en een positieve mindset in het hier en nu. Dit proces duurt ongeveer een uur. Etherische oliën activeren de emotionele hersenen (Amygdala) , ontspannen, verlichten en brengen zo emotionele vrijheid. Dit principe noemt men ook wel: “Memory Reconsolidation”, bestudeerd door de moderne neurowetenschap als: “de natuurlijke manier waarop de hersenen het leren en voorspellen updaten”. Na deze Release gaan we de nieuwe mindset bekrachtigen en versterken door het maken van ons eigen Florida Water. Florida Water is een speciale soort krachtig water uit Noord- en Zuid-Amerika. Het wordt gemaakt door lokale vruchten en energetische kruiden toe te voegen aan water met alcohol. Waardoor de potentie behouden wordt. De naam "Florida Water" komt van de verbinding van dit water met de Fontein van de Eeuwige Jeugd. Deze legendarische waterbron zou in de Nieuwe Wereld ergens in Florida gelegen hebben. Als gereedschap wordt Florida Water vaak gebruikt door stammen, zoals de Q'ero Paqo's uit Peru en de Munay-Ki. Voordat ze met een sessie of workshop beginnen, gebruiken zij het water om het lichaam energetisch te reinigen. Ook kan men er ruimtes mee reinigen en de aanwezige energie harmoniseren. In het dagelijks leven kan het zelfs als parfum gedragen worden, waardoor je de kracht (en de prettige geur) met je mee kan nemen. Het wordt gebruikt door het in een flesje met een verstuiver te schenken, waarna u het door de lucht kunt verspreiden om hem te zuiveren. Om uw aura te reinigen moet u het boven uw kruin vernevelen, en kunt u het vervolgens ook voorzichtig en lichtjes over de armen en handpalmen verspreiden. In bad heeft het ook een extra effect op de chakra's, en boven uw bed kan het verneveld worden om bescherming te bieden tegen nare dromen.

Wanneer: zaterdag 20 Mei 2023 van 14u tot 17u

Prijs: 66€ per persoon

Reserveren via ticket op: www.devascenter.net

Of bij vragen stuur een PM naar Saskia Devolder of Anne-Misty Pink

Place to be: Deva’s holistisch centrum Torhoutsebaan 84 8480 Ichtegem

Wat breng je zelf mee: gemakkelijke kledij:

Voor het florida water: Zoek een mooie glazen fles (van een halve liter tot een liter) met een luchtdichte dop of kurk en een niet te smalle hals opening om je Florida water te bereiden. Liefst zelfgeplukte verse bloemen en kruiden of gedroogde. Elke vrouw die dit medicijn maakt stopt er veel in van zichzelf daarom vragen we om eigen planten mee te nemen. Het is belangrijk om je eigen ingrediënten bij elkaar te verzamelen. Zo maakt iedere vrouw haar eigen intuïtieve keuze en kan daarmee ook het medicijn creëren die bij haar past. Geen zorgen je hoeft vooraf niet te weten wat je gaat maken volg je intuïtie. Tijdens het proces gebruiken we ook elkaars planten , kruiden en bloemen. We delen alles zo hebben we zeker een grote collectie van overvloed om van te creëren. Breng minimum 1 Anjer mee. Stenen, schelpen, hout, kristallen of persoonlijke krachtsymbolen die door de fles-opening passen. Geurloze alcohol min 70% (vb vodka) genoeg om je fles mee te vullen.

Wij zorgen voor: een gezellige veilig plek begeleiding doorheen jouw proces in groep etherische oliën en geheime ingrediënten voor het Florida Water een drankje als afsluiter

Tot binnenkort veel liefs Saskia en Anne !

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Deel dit evenement

bottom of page