top of page

wo 10 aug

|

Ichtegem

Rite of the womb thema grenzen

Het Ritueel van de Moederschoot is een helend ritueel voor vrouwen. Hier een speciale editie om je grenzen beter te kunnen bewaren en aangeven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rite of the womb thema grenzen
Rite of the womb thema grenzen

Tijd en locatie

10 aug 2022, 18:30 – 21:00

Ichtegem, Torhoutbaan 84, 8480 Ichtegem, België

Over het evenement

Het Ritueel van de Moederschoot is een helend ritueel voor vrouwen. Het is bedoeld voor alle vrouwen – jong of oud, met of zonder kinderen, met of zonder fysieke baarmoeder.

Het woord ‘ritueel’ is eigenlijk ontoereikend om te beschrijven waar het precies over gaat. De rite is een heling, een zegening en een reactivatie van de immense scheppende kracht die in onze baarmoeder/moederschoot huist.

We maken contact met de energie van een oeroude vrouwenlijn en activeren die in onszelf, in onze schoot. Zo krijgen we de kans om alle oude vrouwenpijn die daar is opgeslagen, los te laten. Er komt ruimte voor heling en verzachting.

Bevrijd van alle pijn en lijden wordt onze moederschoot weer waarvoor die is bedoeld: creatie en geboorte van nieuw leven.

De rite is afkomstig van een lineage van vrouwen. Zij herinneren ons eraan dat wij niet op aarde zijn gekomen om te lijden, maar om te creëren vanuit liefde en vrijheid. Zo scheppen we mee een nieuwe wereld voor alle komende generaties.

Dit evenement bevat oefeningen om je grenzen te kennen en aan te geven , meditatie, dans § ritueel

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Planning


  • 1 uur

    Rite of the womb thema grenzen

Tickets

  • Rite of the womb thema grenzen

    € 75,00
    +€ 1,88 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page