top of page

wo 23 nov

|

Ichtegem

Rite of the womb § Wijsheid van de yoni-steam

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rite of the womb § Wijsheid van de yoni-steam
Rite of the womb § Wijsheid van de yoni-steam

Tijd en locatie

23 nov 2022, 18:30 – 21:30

Ichtegem, Torhoutbaan, 8480 Ichtegem, België

Gasten

Over het evenement

De Yoni Steam  is een stoompot met gekookte planten en kruiden die je bekkengebied gezond houden. Je zit of hurkt boven deze pot en laat de stoom haar werk verrichten down under. De methode is al eeuwenoud in Zuid Amerika en wordt door sjamanen gebruikt om je vruchtbaarheid te vergroten, menstruatiepijn te verminderen en je voortplantingssysteem preventief gezond te houden.  

Yoni Steam: zo activeer je de healing powers van het bekkengebied met deze eeuwenoude methode

 Met de juiste ondersteuning kan het zelfhelend vermogen namelijk worden aangespoord, wat hele mooie resultaten met zich meebrengt. 

De V-steam is een stoompot op basis van gekookte planten en kruiden die unieke en helende eigenschappen bevatten. De vrouw zit of hurkt boven deze pot.   De stoom verwarmt het bekkengebied en dringt langzaam door tot je voortplantingsorganen. Hierdoor worden de natuurlijke functies van het voortplantingsstelsel gestimuleerd en versterkt. Het is niet zo dat de stoom zomaar de baarmoeder in komt. De stoom verzacht het weefsel, stimuleert de bloedcirculatie en ontspant de bekkenbodem. V-steaming is zowel fysiek als mentaal verzachtend, rustgevend en troostend. 

Het helpt in het bijzonder om je vruchtbaarheid te bevorderen.  Een V-steam is ook bevorderlijk om een onregelmatige menstruatiecyclus in balans te brengen. Daarnaast werkt het libido verhogend en kan het ondersteunend zijn bij traumaverwerking, aangezien veel emoties worden opgeslagen in de baarmoeder. Het doel van vaginaal stomen heeft niet zo zeer met de vagina zelf te maken, maar vooral met het reinigen van de baarmoeder. Wanneer de baarmoeder niet optimaal gelegen is kunnen er allerlei klachten ontstaan. De natuurlijke functies raken verstoord door stagnatie of ophopingen. Pijnlijke menstruaties  zijn bijvoorbeeld vaak een gevolg van opgehoopte en verharde resten van vorige menstruaties die niet goed zijn weggespoeld. Stoomreiniging wordt ook in huis gebruikt voor de meest hardnekkige plekjes, precies zo werkt de V-steam ook dieper door in het lichaam.  Stomen stimuleert het opschoningsproces. 

In deze workshop deel ik je graag al mijn kennis § ervaringen rond de yoni-steam

Inbegrepen in de prijs zakje met yoni-steam kruiden

Thee 

Bundel over het gebruiken van de yoni-steam

Aansluitend Rite of the womb water ritueel

Breng mee een lange wijde rok en warme kledij voor het steamgedeelte.

Ik begeleid je met zachtheid § mildheid door heel het proces.

Liefs Saskia

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Tickets

  • Rite of the womb § yoni steam

    € 77,00
    +€ 1,93 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page