top of page

za 05 nov

|

Ichtegem

Rites of the womb thema woede loslaten

Met Osho dynamic meditation en vuur ritueel

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rites of the womb thema woede loslaten
Rites of the womb thema woede loslaten

Tijd en locatie

05 nov 2022, 13:00 – 16:00 CET

Ichtegem, Torhoutbaan 84, 8480 Ichtegem, België

Gasten

Over het evenement

Het Ritueel van de Moederschoot is een helend ritueel voor vrouwen. Het is bedoeld voor alle vrouwen – jong of oud, met of zonder kinderen, met of zonder fysieke baarmoeder.

Het woord ‘ritueel’ is eigenlijk ontoereikend om te beschrijven waar het precies over gaat. De rite is een heling, een zegening en een reactivatie van de immense scheppende kracht die in onze baarmoeder/moederschoot huist.

We maken contact met de energie van een oeroude vrouwenlijn en activeren die in onszelf, in onze schoot. Zo krijgen we de kans om alle oude vrouwenpijn die daar is opgeslagen, los te laten. Er komt ruimte voor heling en verzachting. Bevrijd van alle pijn en lijden wordt onze moederschoot weer waarvoor die is bedoeld: creatie en geboorte van nieuw leven.

De rite is afkomstig van een lineage van vrouwen. Zij herinneren ons eraan dat wij niet op aarde zijn gekomen om te lijden, maar om te creëren vanuit liefde en vrijheid. Zo scheppen we mee een nieuwe wereld voor alle komende generaties.

Met dans, Osho dynamic meditation & vuur ritueel om los te laten

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Tickets

  • Rites of the womb thema woede

    Het Ritueel van de Moederschoot is een helend ritueel voor vrouwen. Het is bedoeld voor alle vrouwen – jong of oud, met of zonder kinderen, met of zonder fysieke baarmoeder. Het woord ‘ritueel’ is eigenlijk ontoereikend om te beschrijven waar het precies over gaat. De rite is een heling, een zegening en een reactivatie van de immense scheppende kracht die in onze baarmoeder/moederschoot huist. We maken contact met de energie van een oeroude vrouwenlijn en activeren die in onszelf.

    € 75,00
    +€ 1,88 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page