top of page

do 16 jun

|

Ichtegem

Yoga cirkel met ritueel van de moederschoot

Dit ritueel is voor jong oud, met of zonder kinderen, met of zonder baarmoeder. Kom ervaar de kracht van de verbinding van gelijkgestemde vrouwen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga cirkel met ritueel van de moederschoot
Yoga cirkel met ritueel van de moederschoot

Tijd en locatie

16 jun 2022, 18:30 – 21:30

Ichtegem, Torhoutbaan 84, 8480 Ichtegem, België

Gasten

Over het evenement

Het Ritueel van de Moederschoot is een helend ritueel voor vrouwen. Het is bedoeld voor alle vrouwen – jong of oud, met of zonder kinderen, met of zonder fysieke baarmoeder.

Het woord ‘ritueel’ is eigenlijk ontoereikend om te beschrijven waar het precies over gaat. De rite is een heling, een zegening en een reactivatie van de immense scheppende kracht die in onze baarmoeder/moederschoot huist.

We maken contact met de energie van een oeroude vrouwenlijn en activeren die in onszelf, in onze schoot. Zo krijgen we de kans om alle oude vrouwenpijn die daar is opgeslagen, los te laten. Er komt ruimte voor heling en verzachting. Bevrijd van alle pijn en lijden wordt onze moederschoot weer waarvoor die is bedoeld: creatie en geboorte van nieuw leven.

De rite is afkomstig van een lineage van vrouwen. Zij herinneren ons eraan dat wij niet op aarde zijn gekomen om te lijden, maar om te creëren vanuit liefde en vrijheid. Zo scheppen we mee een nieuwe wereld voor alle komende generaties.

Dit evenement bevat meditatie, dans, helende yoga § het ritueel

Prijs 75 euro

Heb je de inwijding reeds ontvangen hier in de studio en wens je een bekrachtiging dan is de bijdrage 35 euro

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Tickets

  • Ritueel van de moederschoot

    Ritueel van de moederschoot § yogacirkel

    € 75,00
    +€ 1,88 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page